Hae
Mari Korpela

Kuka olin ennen kuin elämäni muuttui

Tervetuloa blogiini, hienoa että löysit tänne ja toivon, että viihdyt! Tulen kirjoittamaan blogissani mm. häpeästä, miellyttämisestä, laihdutusta ihannoivasta yhteiskunnasta, tasa-arvosta ja rajojen asettamisesta. Intuition seuraamisesta, sisäisestä palosta, oman osaamisen tunnistamisesta ja unelmien toteuttamisesta. Nautinnosta, uskalluksesta ja rohkeudesta. Aivan ensimmäiseksi minun täytyy kuitenkin kertoa, kuka olen. Tai oikeastaan, kuka olin ennen kuin elämäni muuttui.

KUKA OLIN ENNEN?

Olen Mari Korpela, entinen miellyttämiseen taipuvainen perfektionisti ja järjellä ajattelija. Entinen Voimariini-fitnessbloggaaja, entinen ikuinen laihduttaja. Suunnitelmissani oli urakehitys kohti kivaa ja arvostettua titteliä koulutustani vastaavassa työssä, lisäopiskelu työn ohessa kaupallisella alalla, hoikka ja urheilullinen ulkomuoto, lasten kouluarjeksi muuttuva rutiininomainen päiväkotiarki ja tiedättehän, se perinteinen paketti. Ihmisarvoni mittasin CV:ni kautta, ja onnellisuuteni pohjasi enimmäkseen päivässä suoritettujen tehtävien määrään. Vielä puoli vuotta sitten harkitsin uutta työtä ja uusia korkeakouluopintoja työn ohessa, sillä olisi hienoa sanoa olevansa tuplamaisteri.

ELÄMÄNI MUUTTUI

Tuli lomautus, tuli valtava henkinen kasvupyrähdys, ja elämäni kääntyi ylösalaisin. Tällä hetkellä olen yrittäjä omassa yrityksessäni Mari Korpela Companyssa, jonka idea syntyi vahingossa neljä kuukautta sitten. En ole ikinä halunnut yrittäjäksi, oikeastaan olen aina halunnut olla mitä tahansa muuta, mutta en ainakaan yrittäjä.

Olen juuri vuokrannut oman toimiston, pyöritän tekemääni verkkokauppaa, jossa myyn mm. tuotteita asiakkaideni omista kehokuvista piirretyillä kuvilla, päivitän aktiivisesti Instagram-tiliäni ja nyt kirjoitan blogia. Ihmisarvoni ei perustu suoritusteni tai ulkomuotoni varaan, ja onnellisuuden arvioimiseen riittää oma tunne onnellisuudesta, suoritettujen asioiden sijaan. Elämäni on todellakin muuttunut aivan toisenlaiseksi kuin ennen.

Joka toinen päivä ajattelen, että en todellakaan tiedä mitä olen tekemässä, ja joka toinen päivä ajattelen, että minulla on ehkä pieni aavistus siitä, mitä olen tekemässä. Soimaan itseäni siitä, ettei kaikki ole täydellistä ja valmista, kunnes joku muistuttaa, ettei mitään tästä ollut vielä edes ajatuksissani neljä kuukautta sitten.

Googletan ja opettelen, teen, mokaan, kokeilen uudelleen. Innostun, väsyn, kiljun onnesta. Nautin vapaudesta, pelkään epävarmuutta ja lasken, tulenko toimeen. Nautin itsenäisyydestä, mutta en pärjää yksin. En tiedä vielä mihin olen menossa, mutta uskon, että joskus vielä kaikki tekemäni nivoutuu yhteen.

Tervetuloa siis seuraamaan minua ja blogiani, sekä matkaani yrittäjänä ja kehorauhan puolestapuhujana.

 

<3: Mari

4 kommenttia

 1. Lila kirjoitti:

  Huikea aloitus! 🙂
  Olen joskus törmännyt Voimariiniin 🙂
  Jos saa esittää postaustoiveita, niin olisi tosi kiinnostavaa kuulla noista opiskelu- ja työelämän kiemuroista sekä perhe- elämästä tarkemmin.

  • marikorpela kirjoitti:

   Kiitos Lila, huippua että löysit tänne ja hauskaa että Voimariini on tuttu. 🙂 Sama muija, erit aiheet! Varmasti avaan ainakin työ- ja opiskelupuolta jatkossa enemmänkin, ja äitiydestä tulee varmasti asiaa, kun on ollut iso tekijä mun elämässä. Kiitti toiveesta. 🙂

 2. JaanaKoo kirjoitti:

  Enkestä, täältä saat ehdottomasti yhden uuden vanhan lukijan sekä seuraajan! ? Olin nimittäin Voimariinin vakkarilukija ja blogisi kuoppaaminen tuolloin kirpaisi ? Niiden vuosien jälkeen on vettä Tonavassa virrannut, mielenkiinnolla odotan Mari 2.0:aa ❤️ Onnea uuteen, täältä tulee ainakin täysi tuki sekä kannustus! ?

  • marikorpela kirjoitti:

   Haha, mahtavaa! 😀 Vettä on todellakin virrannut ja Mari 2.0 on valmiina uuteen kierrokseen! Kiitos! <3 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *