Hae
Mari Korpela

Mari Korpela Companyn uudistunut verkkokauppa aukeaa

Mari Korpela Companyn ensimmäinen verkkokauppa aukesi 17.6.2020 ja koko mun yritys syntyi ihan hiljattain. Mulla oli tuolloin siitä mukava tilanne, että mun oli tehtävä verkkokauppa, jotta mulla olis järkevä kanava myydä paitoja, joita ihmiset halusivat kovasti omilla kuvillaan ostaa. En tajunnut verkkokaupoista tai niiden tekemisestä yhtään mitään, mutta googlettamalla raivasin tieni verkkokauppiaaksi. Kauppa oli melko kotitekoisen näköinen, sillä kotitekoinen se todellakin oli.

Pikkuhiljaa tilausmäärän kasvaessa ja verkkokaupan ylläpitämisestä oppiessa alkoi tuntumaan siltä, että kauppaa on kehitettävä. Mulla meni hirveästi työaikaa manuaalisiin työvvaiheisiin, kuten maksujen tarkastamiseen ja hyväksymiseen, maksumuistutusten lähettämiseen, postipakettien tilaamiseen ja osoitekorttien tulostamiseen. Tuotekuvat olivat huonolaatuisia ja tekstisisällöt nopeasti tehtyjä.

Instagram-päivitys päivää ennen verkkokaupan avautumista 16.6.2020

 

mari korpela companyn Verkkokauppa uudistuu

Laitoin verkkokaupan viikoksi kiinni, sillä mulle on tulossa myyntiin uusia tuotteita, ja kaikki aiemmat paitamallit vaihtuivat paitamerkin vaihtuessa. Aiemmin keskityin enemmän tilaustöiden tekemiseen, eli asiakkaiden omien kehokuvien piirtämiseen, mutta tällä kertaa myyntiin tulee ihan oikea vaatemallisto valmiilla designeilla. Lisäksi jatkan toki omien kehokuvien piirtämistä, mutta on huikeeta saada muutakin myyntiin.

Omalla kehokuvalla tilatut tuotteet ovat toki myös kalliimpia kuin valmiit tuotteet, joten on hienoa saada kauppaan myyntiin monenhintaisia tuotteita. Lisäksi otin verkkokauppaani uusia maksuvaihtoehtoja, ja kaupasta voi itse jatkossa valita, mihin Matkahuollon tai Postin pisteeseen paketti lähetetään. Kehitys kehittyy!

Uudistuneen, 14.9. klo 12 avautuvan Mari Korpela Companyn verkkokaupan etusivun näkymä.

 

uusi VAATEDESIGN ”NOPE.”

Yksi tulevista vaatedesigneistani on nimeltään ”NOPE.” Nope on mun näkökulmastani vastaus kaikenlaiseen paskanjauhantaan, turhiin oletuksiin ja typeriin kommentteihin. Maanantaina 14.9. klo 12:00 avautuvasta verkkokaupasta pääset tsekkaamaan tarkemmin paidan sanomaa, tai keksiä paidalle oman tarinan. ”NOPE.”- tuotteina myyntiin tulee t-paitoja, huppareita, kangaskasseja ja korvikset.

T-paidat ”NOPE.” Kuvat: Jeanine Muyima

Hupparit ”NOPE.” Kuvat: Jeanine Muyima

 VAATEDESIGN ”ZERO FUCKS GIVEN”

Toinen, jo osalle tutumpi vaatedesign on ylläolevan kuvan kangaskassissa näkyvä ”ZERO FUCKS GIVEN”, eli tuttavallisemmin ”keskaripylly”. Tämä keskisormea ja pakaroita näyttävä kuva on ollut aiemmin saatavilla paidoissa, ja minun oli tarkoitus ottaa keskaripylly vain hetkellisesti myyntiin. Paitamerkin vaihduttua tyhjensin paitavarastoani vanhoista paitamalleista nimenomaan tällä kuvalla, ja muutamakymmentä paitaa myytiin jo toistamiseen loppuun – ensimmäisen kerran kahdessa tunnissa ja viimeksi vain seitsemässä minuutissa.

Hetken harkinnan ja monien saamieni surkutteluviestien jälkeen päätin ottaa keskaripyllyn valikoimiin myös uudessa paitamallissa, sillä se kiteyttää koko Mari Korpela Companyn idean ja on tykätty asennekuva. Keskisormi ja paljaat pakarat symboloivat samaa asiaa kuin edellä esitelty ”NOPE.” – jokaisen oikeutta saada olla juuri sellainen kuin on, pukeutua juuri niin kuin haluaa, kuulua, näkyä, kertoa mielipiteensä, asettaa omat rajansa ja elää elämää ilman, että hänen rajojaan rikotaan. Ilman oletuksia, ilman kommentointia, ilman paheksuntaa ja sheimaamista.

ZERO FUCKS GIVEN- kuvalla on saatavilla t-paitoja ja kangaskasseja maanantaista klo 12 alkaen.

T-paidat ”ZERO FUCKS GIVEN” Kuvat: Jeanine Muyima

Tuotteet omalla kehokuvalla

Tästä mun koko yritys lähti aikanaan liikkeelle, nimittäin asiakkaiden omilla kehokuvilla tilatuista paidoista. Jatkossakin omalla kehokuvalla voi tilata mustaa ja valkoista t-paitaa, kangaskasseja ja julisteita koossa 30*40cm ja 50*70cm. Teen kehokuvan asiakkaan lähettämän valokuvan pohjalta, joten tilaamisen jälkeen valokuvat tulee toimittaa kahden päivän  kuluessa minulle sähköpostiin. Tarkemmat ohjeet löytyvät maanantaista klo 12 alkaen verkkokaupan kuvausohjeesta.

Tuotteet omalla kehokuvalla. Kuvat: Jeanine Muyima

HUOMENNA SE AVAUTUU!

Mä oon niin valmis huomiseen ja verkkokaupan aukeamiseen! Aamu menee vielä viimeisiä juttuja viilatessa, ja sitten pitää löysyttää napanuoraa ja päästää uudistunut kauppa maailmalle!

Teen vielä tarkempaa postausta meidän huikeista tuotekuvauksista, nimittäin upean kuvaajan lisäksi mun mallit oli aivan täydellisiä, ja lisäksi kuvauksissa oli mukana muutama yritysyhteistyö. Näistä lisää, kunhan saan loput kuvat käsiini, joissa yhteistyötuotteita näkyy!

Shoppailuiloa! 

-Mari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *